Visionsträff på finska

Välkommen till en visionsträff där du som är finsktalande kan vara med och påverka kommunens framtida utveckling. Under 2017 pågår ett spännande arbete med att ta fram en ny vision som ska prägla kommunens arbete i många år framöver. I det arbetet behöver vi dina åsikter ur ett sverigefinskt perspektiv.

Den gällande visionen för år 2025 är nästan redan uppfylld och det är nu dags att sätta nya mål och blicka framåt mot Nykvarn 2035.

För att så många som möjligt ska kunna tycka till om Nykvarns framtid finns det flera olika sätt att engagera sig. Det blir visionsträffar, det finns möjlighet att tycka till här på hemsidan och den 6 juni kan den som vill prata vision med kommunen på Nykvarnsdagen uppe i Folkets park.

- Nu vill vi även fånga upp tankar och synpunkter från den sverigefinska befolkningen som bor i kommunen, säger Sari Kyhälä, kommunikatör och projektledare för finskt förvaltningsområde i Nykvarn.

Tid: Torsdagen den 4 maj kl. 18-20

Plats: salongen Qulturum Sländan (Biblioteket)

Anmäl er till visionsträffen senast fredagen den 28 april till Sari Kyhälä, e-post sari.kyhala@nykvarn.se. Vi bjuder på kaffe och smörgås.

Tyck till om visionen här

Dela sidan

Sidfot med kontaktuppgifter och allmän webbplatsinformation

Kontakta oss

Nykvarns kommun

Telefon: 08-555 010 00

Fax: 08-555 014 99

E-post: kommun@nykvarn.se

Organisationsnummer: 212000-2999

Besöksadress: Centrumvägen 26

Postadress: 155 80 Nykvarn