Kontakta oss

Besöksadress

Centrumvägen 26
155 30 Nykvarn

Telefon 08 - 555 010 00

Kontaktperson

Kent Påledal, företagslots

Telefon 08 - 555 010 40

Mark och lokaler

Rätt läge för ert företag. För oss är det viktigt att inte bara sälja/förmedla ledig mark och lokal till företag. När ni väljer att etablera ert företag i Nykvarns kommun så vill vi kunna erbjuda er mer än så. 

Det är viktigt för oss att förstå era framtidsplaner och er affärsplan. Kontakta oss gärna innan  er etablering så att vi kan visa på översikts- och detaljplaner i kommunen. Vi vill att ni ska ha rätt miljö från början så att ni kan växa i den takt ni behöver.

Kontakta kommunens företagslots som kan förmedla rätt kontakter både inom kommunens verksamhetsområden och inom näringslivet. Vi lyssnar på dina behov och tar fram de bästa lösningarna för att du ska lyckas med din etablering.

Viktigt är också att hjälpa dig som redan finns i kommunen och som vill expandera, flytta eller på andra sätt förändra i verksamheten.

Sök efter lediga lokaler och mark för etablering

Nykvarns kommun har södra Stockholmsregionens största och bästa utvecklingsområde för  företagsetablering. I området Stockholm Syd Mörby finns totalt 600 hektar mark och stora områden är detaljplanerade och klara för etablering. Nykvarns kommun har ett geografiskt strategiskt läge med mycket tillgång till motorvägar, järnvägar och närhet till Mälardalsregionen med en befolkning på drygt 3 miljoner.

Sök efter lediga lokaler, ledig mark

Du kan hitta lediga lokaler och ledig mark via sökfunktionen. Klicka på länken under Relaterad information och välj Nykvarns kommun.

Dela sidan

Sidfot med kontaktuppgifter och allmän webbplatsinformation

Kontakta oss

Nykvarns kommun

Telefon: 08-555 010 00

Fax: 08-555 014 99

E-post: kommun@nykvarn.se

Organisationsnummer: 212000-2999

Besöksadress: Centrumvägen 26

Postadress: 155 80 Nykvarn