Nykvarns kommun

Företagsregistret underlättar kontakter och samarbeten inom det lokala näringslivet. Syftet med registret är att skapa förutsättningar för en effektiv och god dialog mellan kommunen och företagen. Invånare, företagare och besökare ges en möjlighet att öka sina kunskaper om vilka resurser som finns på hemmaplan.

Här kan du som företagare kostnadsfritt synas på kommunens webbplats samt få information och inbjudningar till aktiviteter och event. Med hjälp av företagsregistret kan du söka fram mer information om företagen i vår kommun.

I vårt företagsregister finns kontaktuppgifter till cirka 1060 aktiva företag i kommunen, allt från enskilda firmor till större aktiebolag.

Så här fungerar företagsregistret

Både sökning och registrering av företagsuppgifter är kostnadsfri. Registret uppdateras regelbundet. Kolla gärna så att dina uppgifter stämmer!

Här registrerar eller ändrar du dina företagsuppgifter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här söker du i företagsregistret Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Saknas ditt företag eller har vi fel uppgifter

Om företaget inte finns med i företagsregistret så kan det bero på att företaget inte har ett registrerat arbetsställe i Nykvarns kommun. Om ditt företag vill finnas med i företagsregistret för Nykvarns kommun och synas på den publika sidan så går du in på verksamt.se (se länk nedan) och anmäler ytterligare ett arbetsställe (Nykvarn). Med arbetsställe avses varje adress, fastighet eller grupp av fastigheter där företaget bedriver varaktig verksamhet med minst en anställd på 20 timmar i veckan.

Ändra uppgifter om arbetsställe

Här kan du ändra uppgifter om arbetsställe - verksamt.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Är du ny som företagare?

Då är det viktigt att du kommer med i vårt företagsregister. Missa inte att registrera dig och att kontrollera så att vi har rätt uppgifter till dig.