language
Nykvarn kommuns logga
Kontakt

Frida Nilsson lämnar Nykvarn för Sundbyberg

Kommun och politik

Placeholder

Kommundirektör Frida Nilsson har fått nytt jobb som stadsdirektör i Sundbyberg och lämnar Nykvarn efter snart fyra år.

– Det har varit en rolig och utvecklande resa i Nykvarn. Jag är så stolt och nöjd över kommunens utveckling, särskilt över hur vi lyckats få ordning på kommunens ekonomi, hur vi skapat ordning och reda i kommunens styrning och uppföljningsprocesser och hur organisationen utvecklats. Jag kommer att sakna min ledningsgrupp och alla engagerade medarbetare, säger Frida Nilsson.

– Jag är så tacksam över tiden och engagemanget som Frida lagt ner i vår kommun. Jag önskar henne stort lycka till på nya jobbet i Sundbyberg, säger kommunstyrelsens ordförande Gunilla Lindstedt.

Rekrytering av ny kommundirektör kommer att påbörjas omgående.

Senast uppdaterad 2022-09-19 09:21

Dela sidan

Senast uppdaterad 2022-09-19 09:21

Dela sidan