language
Nykvarn kommuns logga
Kontakt

Information från och om Nykvarns kommun

Kommun och politik

Placeholder

Nykvarns kommun använder i första hand nykvarn.se för att dela information. På kommunens hemsida nykvarn.se hittar du bland annat nyheter och servicemeddelanden som är bra för dig som medborgare att läsa. Ser du Nykvarns kommun som avsändare tillsammans med olämpligt innehåll som till exempel personuppgifter är det bra att vara källkritisk.

Just nu sprids information där man kan tro att Nykvarns kommun är avsändare. Nykvarns kommun använder i första hand nykvarn.se för att dela information. Nykvarns kommun regleras av dataskyddsförordningen och får inte dela och sprida personuppgifter. En personuppgift är bland annat namn, bild och telefonnummer.

Här kan du läsa mer om kommunens hantering av personuppgifter.

Här kan du läsa mer om källkritik.  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad 2023-02-12 01:01

Dela sidan

Senast uppdaterad 2023-02-12 01:01

Dela sidan