language
Nykvarn kommuns logga
Kontakt

Steinunn Ásgeirsdóttir blir ny kommundirektör

Kommun och politik

Placeholder

Nu är det klart vem som blir ny kommundirektör i Nykvarn: Steinunn Ásgeirsdóttir, som närmast kommer från Patientnämnden, Region Stockholm.

Steinunn Ásgeirsdóttir har alltså rekryterats som ny kommundirektör i Nykvarn. Hon kommer närmast från uppdraget som förvaltningschef på Patientnämnden i Region Stockholm.

– Steinunns gedigna erfarenheter och trygga ledarskap kommer passa oss i Nykvarns kommun perfekt. Jag är stolt och glad över att ha rekryterat Steinunn, säger Anders Önbäck, Kommunstyrelsens ordförande (S).

–Jag ser verkligen fram emot uppdraget som kommundirektör i Nykvarn. Det finns så mycket positivt med Nykvarn har jag fått höra och jag hoppas att jag ska kunna bidra till att skattemedlen används optimalt med fortsatt hög kvalitet i verksamheterna som inkluderar gott bemötande, säger Steinunn Ásgeirsdóttir.

Steinunn har en mastersexamen och är utbildad socionom med lång erfarenhet från offentlig verksamhet. Stadsdelsdirektör i Stockholms stad och förvaltningschef i Botkyrka är några av uppdragen hon tidigare haft. Hon har dessutom blivit utnämnd till årets offentliga chef 2018.

–Jag ser fram emot att tillsammans med politiker och tjänstemän sätta Nykvarn ännu mer på kartan. Vi ska vara en välkomnande kommun med trivsamt boende, lockande arbetstillfällen med bra förskola, skola, äldreomsorg, kultur och fritidsverksamhet. Min drivkraft är att vi tjänstemän ska leverera service i toppklass.

Steinunn Ásgeirsdóttir börjar sin anställning i Nykvarn den 5 juni.

Senast uppdaterad 2023-02-21 02:12

Dela sidan

Senast uppdaterad 2023-02-21 02:12

Dela sidan