Nykvarns kommun
Placeholder

Följ med till det nya testcentret för framtidens elfordon och möt den unga bågskytten Emil Varga. Allt och lite till i senaste numret av Tutan.

Den här veckan delas årets första nummer av kommunens tidning Tutan ut till alla hushåll och företag i Nykvarn. Här får du en unik smygtitt i testcentret SEEL. Sekretessen är hög i anläggningen som i höst öppnar för gästande forskare och utvecklare i fordonsbranschen. Förutom bågskytten Emil Varga kan du i vår serie #Nykvarnslivet läsa om sångerskan Karolina Fredriksson, IT-entusiasten Ia Lindberg och prat- och fikagruppen som gräver i Nykvarns historia.

Du får också recept på smarriga våfflor lagom till våffeldagen och en inblick i förberedelserna inför näringslivsgalan i april.

Om du i slutet av veckan ännu inte fått din tidning kan du hämta den i kommunhusets reception. Eller läsa den här Pdf, 2.4 MB. på hemsidan.