language
Nykvarn kommuns logga
Kontakt

Vill du vara med i en kortfilm?

Uppleva och göra

Placeholder

Är du mellan 13–16 år och intresserad av skådespeleri och film? Då är du välkommen att provfilma för kortfilmen Dream on Nykvarn den 16 april.

Vera Hamnebo och Sofia Edén bjuder in till öppen casting för sin kortfilm Dream on Nykvarn. Du som är mellan 13–16 år är välkommen till Qulturum Sländan den 16 april. Där får du får träffa projektledarna och göra en kort provfilmning. Repetitioner sker i början av juni och själva inspelningen av filmen sker mellan den 18–21 juni.

Vera Hamnebo är skådespelare med erfarenhet av kortfilmer, tv-serier och reklamfilm och studerar i dagsläget dramatiskt skrivande. Sofia Edén är född och uppvuxen i Nykvarn. Hon har studerat skådespeleri och har de senaste åren drivit olika filmprojekt samt studerat dokumentärt berättande.

Projektet drivs med stöd från Nykvarns kommun. Från och med den 1 januari 2023 blev det möjligt att ansöka om den nya bidragsformen Idépeng. Bidraget är för dig mellan 15–25 år som vill ordna ett projekt eller arrangemang inom exempelvis idrott, musik, teater och film. Här kan du läsa mer om Idépeng.

Senast uppdaterad 2023-03-30 08:58

Dela sidan

Senast uppdaterad 2023-03-30 08:58

Dela sidan