language
Nykvarn kommuns logga
Kontakt

Tipsa om evenemang till vår evenemangskalender

Uppleva och göra

Placeholder

Ska du arrangera ett evenemang i Nykvarn? Registrera det då i vår evenemangskalender där vi samlar evenemang som äger rum i kommunen.

I kommunens evenemangskalender samlas evenemang som till exempel utställningar, föreläsningar, sportevenemang och workshops, för såväl barn som unga. Tanken är att det ska vara enkelt för dig som bor eller besöker Nykvarn att hitta vad som händer i kommunen. När du tipsar oss om ett evenemang du arrangerar kan flera hitta informationen om det och vi kan lyfta allt kul som händer i kommunen på ett enkelt och lättillgängligt sätt.

Evenemangen vi samlar kan arrangeras av kommunen och av andra aktörer. Gemensamt för alla evenemang är bland annat att de äger rum i Nykvarn och att de är öppna för allmänheten. Här kan du läsa mer om reglerna för publicering av evenemang»

Är du sugen på att arrangera ett evenemang? Här kan du läsa om hur du arrangerar.

Senast uppdaterad 2023-03-31 10:55

Dela sidan

Senast uppdaterad 2023-03-31 10:55

Dela sidan