language
Nykvarn kommuns logga
Kontakt

Hur vill du att Nykvarn ska utvecklas?

Bygga, bo och miljö

Placeholder

Just nu pågår arbetet med att ta fram en ny översiktsplan för Nykvarns kommun. Nu har du chansen att påverka riktningen genom att svara på en digital enkät.

Mellan 20 april och 17 maj bjuder Nykvarns kommun in alla som bor, verkar och vistas i Nykvarn att delta i en enkät om kommunens framtida utveckling. Enkäten är en viktig del i arbetet med att ta fram en ny översiktsplan. Den är en del av den inledande fasen där det ska tas fram ett första förslag på översiktsplan. Senare under processen, när det är dags för samråd och granskning kommer allmänheten återigen ha möjlighet att tycka till. Då kommer det handla mer om strategiska frågor.

Att svara på enkäten är en chans för dig som invånare att påverka riktningen för Nykvarns utveckling. Svaren hjälper oss att planera för ett Nykvarn år 2035. Du får svara på frågor om till exempel boende, infrastruktur, kultur och miljö.

Resultatet av enkäten presenteras i översiktsplanen 2024. Här kan du läsa mer om den nya översiktsplanen.

Enkäten tar ett par minuter att svara på och finns tillgänglig online. Den som inte har tillgång till dator eller telefon kan få hjälp att svara på enkäten i kommunhusets servicecenter eller på biblioteket.

Tack för dina svar!

Senast uppdaterad 2023-04-21 12:31

Dela sidan

Senast uppdaterad 2023-04-21 12:31

Dela sidan