Nykvarns kommun
Tre pristagare med blommor och diplom framför vägg med logotyper från näringslivsgalan och sponsrande företag.

Jonny Frisk, årets nyföretagare, Fredrik Gezelius, årets möjliggörare och Fredrik Andersson, årets företagare.

Fredrik Andersson, vd på Nordic Pack, är årets företagare. Igår tog han emot utmärkelsen vid årets festliga näringslivsgala i Larssons lada.

Loftet hos Larssons lada var dukat för sprakande fest när kommunens företagare och beslutsfattare igår kväll samlades till en glittrig näringslivsgala. Förutom god mat, musik, underhållning, inspiration och nätverkande delades årets företagspriser ut av Nykvarns företagareförening respektive Nyföretagarcentrum.

Det prestigfyllda priset som årets företagare gick till Fredrik Andersson, vd för Nordic Pack med 16 anställda, med motiveringen:

Årets företagare erbjuder ett brett sortiment av förpackningar till en mängd användningsområden, allt från medicin till syltburkar. De har en hög servicenivå, är snabba och värnar om både stor företagskund som liten privatkund! Företaget har en stark kvalitets- och miljöprofil och erbjuder närproducerade förpackningar i återvunnet material. Företagets historia går tillbaka till 30-talet, de senaste 20 åren privat familjeägt med mycket god lönsamhet.

Utmärkelsen årets möjliggörare gick till Fredrik Gezelius, ledare för Motorer och käk som drivs med Turinge-Taxinge församling som huvudman. Träffarna har blivit en trygg miljö med grillkvällar, mek, resor och utbildning för ungdomar med bilar, A-traktorer och epor, mopeder och cyklar.

Nyföretagarcentrums pris som årets nyföretagare gick till Jonny Frisk, Nykvarns Bilglas för ett företag som uppnått ett imponerande resultat med bra omsättning under sitt första verksamhetsår och både inspirerar och gör skillnad för andra företagare i Nykvarns kommun.

Kommunens näringslivsenhet som arrangerade näringslivsgalan tackar alla som var med och gjorde näringslivsgalan 2023 till en härlig fest. Ett extra stort tack till våra huvudpartner Catena, SBB, Veidekke, Kilenkrysset, Nyföretagarcentrum, Nybo och LT!

 

Galans gäster minglar i smågrupper, sedda uppifrån.

Över 100 gäster bidrog till en festlig kväll.