language
Nykvarn kommuns logga
Kontakt

Starta eget i sommar med UngDrive Academy

Näringsliv och arbete

Placeholder

Går du i årskurs 9, första eller andra året på gymnasiet? Och vill testa att starta eget företag under sommarlovet? Nu finns det platser för ungdomar i Nykvarn till UngDrive Academy – Sveriges största och mest populära entreprenörskapsutbildning på sommarlovet.

Vecka 24 startar projektet. Innan dess kan du ansöka och deltagarna tas in löpande. Ta chansen att starta företag, själv eller tillsammans med vänner!

Under en inledande kickoff får du inspiration, workshops och säljträning för att starta upp din affärsidé och sedan möjlighet att tjäna egna pengar. Du får ett startkapital för att starta upp din idé och coaching av riktiga entreprenörer. Tidigare erfarenhet av företagande krävs inte.

När? Vardagar 14–20 juni, eget arbete efter det.
Var? Södertälje Science park.
Vem kan ansöka? Du som går i årskurs 9, första eller andra året på gymnasiet.
Får man lön? Blir du antagen får du utöver utbildning och coaching, ett startkapital på 1500 kr som du får behålla. Du får ingen lön utöver startkapitalet men de pengar du tjänar på ditt företag är dina.
Sista ansökningsdatum? Skicka in din ansökan så snart som möjligt, antagning sker löpande.

Satsningen finansieras och möjliggörs av Sparbankstiftelsen.

Senast uppdaterad 2023-05-11 09:40

Dela sidan

Senast uppdaterad 2023-05-11 09:40

Dela sidan