Nykvarns kommun

Vad har en kakdrottning och EPA-frälsta ungdomar gemensamt? Jo, båda intervjuas i senaste numret av Tutan som börjar delas ut den här veckan tillsammans med årets fräscha turistbroshyr.

I årets andra nummer av tidningen Tutan kan du bland annat läsa om Nykvarns senaste hedersmedborgare Anne-Marie Fimmerstad som byggt upp Taxinge Slottscafé till kommunens i särklass mest välbesökta besöksmål. Du kan också följa med på besök hos Motorer och käk där ungdomar samlas kring bilar, meckande och hamburgare. Plus mycket mer.

Tillsammans med Tutan får du årets nya fina turistbroschyr med inspiration och tips inför hemmasemestern eller utflykten.

Tidningen och broschyren skickas ut till alla hushåll och företag i Nykvarn under veckan, med start i dag. Om du av någon anledning inte fått försändelsen kan du hämta tidning och broschyr i kommunhusets reception.

Tutan hittar du också här. Pdf, 1.9 MB, öppnas i nytt fönster.