language
Nykvarn kommuns logga
Kontakt

En dag på Lugnet

Omsorg och socialt stöd

Kommundirektör Steinunn Asgeirsdottir och Anna Smedin enhetschef på Lugnet

Steinunn Ásgeirsdóttir, kommundirektör och Anna Smedin, enhetschef på Lugnet.

Under fredagen gjorde kommundirektör Steinunn Ásgeirsdóttir praktik på äldreboendet Lugnet. Under sommaren och hösten besöker hon alla verksamheter i kommunen för att lära känna personal och se hur de jobbar.

Under fredagen fick Lugnets äldreboende tillskott i personalen i form av kommundirektör Steinunn Ásgeirsdóttir. Steinunn har själv en bakgrund inom vård och omsorg. Hon har bland annat varit hemtjänstchef och boendechef på ett särskilt boende. I grunden här hon socionom.

- Här känner jag mig hemma, det ska bli jätteroligt. Jag kommer under sommaren och hösten besöka ett alla verksamheter i kommunen för att lära känna så många som möjligt och se hur det jobbar, säger Steinunn.

Anna Smedin, enhetschef på Lugnet, tycker det är kul att Steinunn går in för sin praktik helhjärtat, ombytt och med inställningen att hjälpa till under dagen.

- Jag upplever redan nu att det finns en hög kompetens bland medarbetarna i kommunen så jag känner mig trygg, men för mig är det ändå viktigt att vara ute i verksamheterna så att vi kan samarbeta och samverka med varandra. Först då kan vi åstadkomma underverk, säger Steinunn.

Senast uppdaterad 2023-06-30 01:38

Dela sidan

Senast uppdaterad 2023-06-30 01:38

Dela sidan