language
Nykvarn kommuns logga
Kontakt

Bakom kulisserna på Taxinge slott

Bygga, bo och miljö

Steinunn Ásgeirsdóttir, kommundirektör och Amanda Vitalisson, miljöinspektör.

Steinunn Ásgeirsdóttir, kommundirektör och Amanda Vitalisson, miljöinspektör.

Under måndagen gjorde kommundirektör Steinunn Ásgeirsdóttir praktik som livsmedelsinspektör ute på Taxinge slottscafé. Under sommaren och hösten besöker Steinunn alla verksamheter i kommunen för att lära känna personalen och se hur de jobbar.

Under måndagen fick miljöinspektör Amanda Vitalisson en praktikant med sig under livsmedelskontrollen på Taxinge slottscafé. Steinunn är nytillträdd kommundirektör och har som ambition att hinna med att besöka kommunens verksamheter under sommaren och hösten.

- Det här var väldigt spännande. Livsmedelskontroll har jag aldrig varit med om. Och vad fint det var bakom kulisserna i köket på Taxinge. Verkligen superordning säger Steinunn.

Amanda Vitalisson, miljöinspektör, tyckte det var kul att Steinunn följde med och gick in i rollen ombytt och nyfiken
på att lära sig mer.

- Jag upplever redan nu att det finns en hög kompetens bland medarbetarna i kommunen så jag känner mig trygg, men för mig är det ändå viktigt att vara ute i verksamheterna så att vi kan samarbeta och samverka med varandra. Först då kan vi åstadkomma underverk, säger Steinunn.

Senast uppdaterad 2023-07-11 10:50

Dela sidan

Senast uppdaterad 2023-07-11 10:50

Dela sidan