language
Nykvarn kommuns logga
Kontakt

Om säkerhetsläget

Kommun och politik

Kommunhuset i Nykvarn

Idag meddelande Säkerhetspolisen att terrorhotnivån höjs från 3 till 4. Alla verksamheter håller öppet som vanligt och kommunen följer utvecklingen och har löpande dialog med inblandade aktörer.

Idag den 17 augusti meddelande Säkerhetspolisen att teorrhotnivån höjs från 3 till 4 på en femgradig skala. Beslutet beror inte på någon enskild händelse. Säkerhetspolisen uppmanar till att leva som vanligt och att vara medveten om det nuvarande säkerhetsläget. Läs mer på Säkerhetspolisens hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Nykvarns kommuns verksamheter har öppet som vanligt.

Håll dig uppdaterad om läget genom att ta del av information från ansvariga myndigheter. Var källkritisk och sprid inte obekräftad information. Här kan du läsa mer om källkritik. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad 2023-08-17 03:28

Dela sidan

Senast uppdaterad 2023-08-17 03:28

Dela sidan