language
Nykvarn kommuns logga
Kontakt

Svårt få ekonomin gå ihop?

Omsorg och socialt stöd

Inflationen rusar och räntorna skjuter i höjden. Många påverkas i dag av det kärvare ekonomiska läget. Om du upplever att du behöver hjälp med att styra din ekonomi kan du kontakta kommunens budget- och skuldrådgivare.

I takt med att ränteläget förändras och kostnaderna för mat och el skenar får allt fler svenskar svårt att få pengarna att räcka. Är du en av dem? Upplever du att du har svårt att överblicka din ekonomi? Då kan du få stöd av en budget- och skuldrådgivare. Rådgivaren hjälper dig bland annat med att få kontroll över ekonomin och prioritera bland utgifter och skulder. Kanske du också kan få hjälp att ansöka om skuldsanering.

Stödet är en service till dig som bor i Nykvarns kommun och kostar inget. Rådgivaren har tystnadsplikt. Du når rådgivaren via kommunens växel, tel. 08-555 010 00, eller e-post: budgetskuld@nykvarn.se

Mer om kommunens budget- och skuldrådgivning

Senast uppdaterad 2023-08-30 03:39

Dela sidan

Senast uppdaterad 2023-08-30 03:39

Dela sidan