language
Nykvarn kommuns logga
Kontakt

Tyck till i årets medborgarundersökning

Kommun och politik

Har du fått brev från SCB om medborgarundersökning? Genom att svara på enkäten hjälper du oss att bli bättre!

I slutet av augusti fick 2 000 slumpmässigt utvalda Nykvarnsbor årets medborgarundersökning från Statistiska centralbyrån.

Genom att svara på enkäten hjälper du oss att bli bättre. Kommunen får en uppfattning om hur du som invånare upplever att det är att leva och bo i Nykvarn, vilket inflytande du anser att du har, hur servicen fungerar och annat som rör kommunens verksamheter.

Du kan svara via papper eller på webben. Eventuella kommunspecifika tilläggsfrågor finns endast på svenska. Samtliga utskick av informations- och påminnelsebrev kommer göras med post, förutom till de personer som har en digital brevlåda som till exempel Kivra eller Min myndighetspost.

För deltagarna i undersökningen finns en sida på SCB:s webbplats där man kan hitta länk till inloggningen för webbenkäten, information på andra språk och vanliga frågor och svar: https://www.scb.se/med/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Senast den 3 november måste du som svarar via papper posta ditt brev. Du som svarar via webben måste lämna svar senast kl.13 den 7 november. Resultatet från undersökningen redovisas i december.

Fick du inget brev i år? Lämna synpunkter på kommunens verksamhet när du vill via vår hemsida.

Senast uppdaterad 2023-09-01 10:17

Dela sidan

Senast uppdaterad 2023-09-01 10:17

Dela sidan