language
Nykvarn kommuns logga
Kontakt

Turinge marknad på ny plats

Uppleva och göra

Nu på söndag den 15 oktober är det dags för Turinge marknad 2023! Trädgårdsvägen i Nykvarn förvandlas till marknadsgata och över 100 marknadsstånd kommer vara på plats med försäljning av olika slag.

Söndag den 15 oktober kl. 09-16 kommer Trädgårdsvägen fyllas med marknadstånd och försäljning. Här kan du hitta allt från honung, salami och varmrökt fisk till fårskinn och bakformar. Flera foodtrucks kommer vara på plats och servera grillad korv och hamburgare.

Det är Nykvarns Sportklubb som anordnar Turinge marknad. Nytt för i år är platsen. Tidigare år har marknaden ägt rum i Nykvarns centrum - men i år kommer den alltså vara på Trädgårdsvägen vid konstgräsplan. Hit tar du dig enklast till fots eller med cykel, då en del av Trädgårdsvägen kommer att stängas för fordonstrafik lördag 14 oktober kl. 15 till och med söndag 15 oktober kl. 19. Kommer du med bil kan du parkera vid tåget helt gratis och promenera därifrån.

Senast uppdaterad 2023-10-13 08:32

Dela sidan

Senast uppdaterad 2023-10-13 08:32

Dela sidan