language
Nykvarn kommuns logga
Kontakt

Läs senaste numret av Tutan

Kommun och politik

Varsågod! Den här veckan landar senaste numret av Tutan i brevlådan hos dig som bor i eller har företag i Nykvarn.

Årets tredje nummer av kommunens egen tidning Tutan skickas den här veckan ut med start i dag, tisdag. I den kan du bland annat läsa om idrottsprofilen Ankie Lindén som lyfter tjejfotbollen i Nykvarn och läraren Sofia Siira som nominerats till årets lärare. Tutan hälsar också på i ett av de nya centrumhusen och är med när Furuborgskolans kökspersonal lagar mat utan el som en krisövning. Missa inte heller de fina bilderna från gamla tiders Nykvarn vi hittat i arkiven – och jämför med samma miljöer i dag.

Om du av någon anledning inte får tidningen i brevlådan den här veckan kan du hämta ditt eget exemplar i servicecenter i kommunhuset. Eller läsa tidninge Pdf, 2.4 MB.n här på webben.

Senast uppdaterad 2023-10-19 01:38

Dela sidan

Senast uppdaterad 2023-10-19 01:38

Dela sidan