language
Nykvarn kommuns logga
Kontakt

Digihjälp drop-in med biblioteket

Uppleva och göra

Funderar du på hur digitala tjänster fungerar? Vi hjälper dig att komma igång med digitala tjänster på smartphone, surfplatta eller dator.

Kom till biblioteket på onsdag den 8 november kl. 13-15 och få hjälp att komma igång med digitala tjänster på smartphone, surfplatta eller dator. Bibliotekets personal visar även hur e-tjänster och Hublets fungerar. Digihjälp är till för dig som Nykvarnsbo oavsett ålder, språk och olika förutsättningar. Det är helt gratis och vi bjuder på kaffe och kaka - varmt välkommen! Är du upptagen på onsdag? Ingen Fara! Biblioteket har digihjälp varje onsdag, du hittar tiderna i vår evenemangskalender.

- Vi på biblioteket har i uppdrag att arbeta för att öka den digitala delaktigheten i kommunen och vill underlätta Nykvarnsbornas möten med digitala vardagstjänster - digihjälp är ett sätt. Med digihjälp får fler möjlighet att kunna använda digitala verktyg och inte hamna utanför när samhällsnyttiga funktioner bara kan nås och utföras digitalt, säger Susanne Gunnarsson, kultur- och bibliotekschef i Nykvarns kommun.

Senast uppdaterad 2023-11-06 02:49

Dela sidan

Senast uppdaterad 2023-11-06 02:49

Dela sidan