language
Nykvarn kommuns logga
Kontakt

Försäljning av julfika hos daglig verksamhets bageri

Uppleva och göra

Kom och köp hembakat julfika hos daglig verksamhets bageri den 8 december. Allt från lussebullar, julkakor, pepparkaksdeg och julgodis kommer finnas att köpa.

Välkommen att köpa hembakat fika hos daglig verksamhets bageri fredagen den 8 december kl. 10-12 på Norra stationsvägen 26. Förutom hemmagjorda bakverk, som lussebullar och julkakor, kommer det dessutom att finnas fika och glögg att avnjuta på plats! Betalning sker via swish i första hand. Varmt välkomna!

Vad är daglig verksamhet?

Daglig verksamhet erbjuder en meningsfull sysselsättning för de som har någon form av funktionsnedsättning. I den dagliga verksamheten kan deltagarna få stimulans, gemenskap och chans att utvecklas samtidigt som de blir mer delaktiga i samhället. Bageriet bakar, tillreder och levererar fikabröd, matbröd, tårtor och smörgåsar efter beställning till kommun, föreningar, Svenska kyrkan och privatpersoner. Här arbetar fem arbetstagare och två arbetshandledare. Läs gärna mer om daglig verksamhet här.

Senast uppdaterad 2023-11-23 08:58

Dela sidan

Senast uppdaterad 2023-11-23 08:58

Dela sidan