language
Nykvarn kommuns logga
Kontakt

Kalender och Tutan snart i lådan

Kommun och politik

Nu kommer den! Den här veckan delas kommunens populära kalender ut tillsammans med årets sista nummer av Tutan.

I årets kalender kan du njuta av bilder tagna av Nykvarnsfotografen Petra Gau som gärna fotograferar djur i sin närhet, ofta i trädgården i villan bakom Folkets park. Andra motiv är Hökmossbadet, Taxinge och Vidbynäs under olika årstider.

Samtidigt får du också Tutan nr 4 där vi bland annat hälsar på i Nybos nybyggda hus på Järnavägen, tipsar om smarta och hållbara julklappar och intervjuar Nykvarnsbor som berättar om sina liv och sin vardag.

Tutan och kalendern delas ut till alla företag och hushåll i kommunen med start tisdag den 12 december. Om du mot förmodan inte fått någon försändelse i slutet av veckan går det bra att hämta både tidning i kalender i kommunhuset eller biblioteket.

Tutan kan du också läsa här på hemsidan Pdf, 2.1 MB, öppnas i nytt fönster..

Senast uppdaterad 2023-12-11 04:39

Dela sidan

Senast uppdaterad 2023-12-11 04:39

Dela sidan