language
Nykvarn kommuns logga
Kontakt

Invigning av meröppet

på biblioteket

Uppleva och göra

Kvinna och man på biblioteket.

Emma Hellström, 1:e vice ordförande för Kultur- och fritidsnämnden tillsammans med Nykvarnsbon och första meröppet-användaren Kjell Hellqvist.

Från och med nu har Nykvarns bibliotek meröppet. Det innebär att du kan använda biblioteket även när det är obemannat.

Under eftermiddagen invigdes meröppet med tal från Kultur- och fritidsnämndens 1:e vice ordförande Emma Hellström. Det bjöds på julfika med glögg, ppparkakor och lussebullar. Meröppet är helt enkelt mer bibliotek, på tider som passar dig som besökare.

Ett meröppet bibliotek betyder att du kan använda biblioteket även utan personal på plats. Du kan låna och lämna böcker, sitta och studera, använda kopiatorn och det trådlösa nätverket. För att kunna besöka biblioteket under meröppettid måste du ha ett lånekort, vara minst 18 år och fylla i en ansökan om att bli användare av meröppet. Välkommen in till biblioteket så hjälper vi dig!

Senast uppdaterad 2023-12-15 02:36

Dela sidan

Senast uppdaterad 2023-12-15 02:36

Dela sidan