language
Nykvarn kommuns logga
Kontakt

Aktiviteter för barn och unga under jullovet

Uppleva och göra

Dans, biljardturnering, pizzakväll, filmkväll, tipspromenad och julpyssel. Fritidsfabriken och biblioteket bjuder på roliga aktiviteter under jullovet vecka 51 och 1.

Biblioteket har jullovshäng från onsdag 20 december till och med måndag den 8 januari 2024. Här kan du färglägga julmotiv, gå tipspromenad om vikingatiden och leta guldbiljetter att byta mot julklappar. Låna böcker och årets julklapp - brädspelet, att låna hem och spela med familj och vänner. Se bibliotekets öppettider här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fritidsfabriken har öppet ordinarie öppettider för alla som går årskurs 6-9. De kommer anordna olika aktiviteter under jullovet så som dans, biljardturnerning, filmkväll och mycket mer! Se hela schemat med aktiviteter här. Varmt välkomna och god jul!

Senast uppdaterad 2023-12-21 08:00

Dela sidan

Senast uppdaterad 2023-12-21 08:00

Dela sidan