language
Nykvarn kommuns logga
Kontakt

Nyår med ljusshow på vattentornet

Uppleva och göra

Gott nytt år! önskar vi med en ljusshow på vattentornet.

Uppdatering 8 januari:
På grund av ett missförstånd blev det tyvärr ingen ljusshow på nyårsafton som utlovat. Kommunikationsavdelningen
hade lagt en beställning på ljusshow nyårsafton hos den externa leverantör som programmerar belysningen. Men det uppstod tydligen ett missförstånd och leverantören programmerade inte någon ljusshow. Vi beklagar att just nyårsafton inte fungerade som tänkt, något liknande har inte uppstått tidigare.

På nyårsaftonens kväll blir det ljusshow på vattentornet för att fira årsskiftet. År 2023 går över till 2024 - ett år fyllt av nya händelser och firande. Nykvarn fyller ju 25 år och det kommer att uppmärksammas på olika sätt under 2024. Så: ett riktigt Gott nytt år! önskar vi alla er som bor och verkar i Nykvarn.

Senast uppdaterad 2024-01-10 05:01

Dela sidan

Senast uppdaterad 2024-01-10 05:01

Dela sidan