language
Nykvarn kommuns logga
Kontakt

Tyck till om företagsklimatet

Näringsliv och arbete

Har du fått en enkät från Svenskt Näringsliv om det lokala företagsklimatet? Vi vill veta vad du tycker om oss. Skicka in dina svar senast den 31 mars.

Är du en av de 200 företagare i Nykvarn som har fått Svenskt Näringslivs enkät om företagsklimatet? Kom då ihåg att skicka in dina svar senast den 31 mars. Det är värdefullt för oss att du som fått enkäten tar dig tid att svara. Många svar ger oss ett bra underlag till vårt fortsatta arbete med att förbättra det lokala företagsklimatet.

Resultaten från enkätsvaren, i kombination med statistiska faktorer, används som grund för den årliga företagsklimatrankingen som presenteras av medlemsorganisationen Svenskt Näringsliv i september varje år.

Enkäten skickas till företagare som slumpmässigt valts ut i samtliga 290 kommuner runt om i Sverige. Antalet enkäter som skickas ut baseras på varje kommuns storlek. Avsändaren är Svenskt Näringsliv.

Insamlingsperioden pågår mellan den 2 januari till den 31 mars 2024. Resultatet presenteras i maj på foretagsklimat.se » Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad 2024-01-15 01:56

Dela sidan

Senast uppdaterad 2024-01-15 01:56

Dela sidan