language
Nykvarn kommuns logga
Kontakt

Förändringar på centrumparkeringen

Bygga, bo och miljö

Sveaviken har valt att göra förändringar på centrumparkeringen för att öka tillgängligheten av parkeringsplatser. Från och med den första februari ändras därför tiden för fri parkering från 3 timmar till 1 timme.

Anledningen till att Sveaviken, som äger marken, gör vissa förändringar är för att fler ska hitta parkering när de besöker Nykvarns centrum. Den första februari tar Aimo Park över parkeringsövervakningen i centrum. Tiden för fri parkering ändras från 3 timmar till 1 timme och tid utöver det kan betalas via apparna Aimo eller Easypark. Långtidsparkering hänvisas till infartsparkeringen i anslutning till tågstationen.

Från den första februari tar Sveaviken över parkeringsgaraget på Centrumvägen 4. Våning minus 1 och 2 för korttidsparkering stängs och skalskyddet förbättras för en tryggare parkeringsmiljö. Vid intresse för månadsparkering kan du mejla Sveaviken på kundservice@sveavikenpm.se.

Senast uppdaterad 2024-01-24 09:45

Dela sidan

Senast uppdaterad 2024-01-24 09:45

Dela sidan