language
Nykvarn kommuns logga
Kontakt

Vill du vara ett stöd för barn?

Omsorg och socialt stöd

Nu söker familjerätten i Nykvarn dig som vill göra en insats för barn till föräldrar som befinner sig eller avslutat en vårdnadstvist.

Vill du bli umgängesstöd för barn till föräldrar som befinner sig i eller precis avslutat en vårdnadstvist? Nu söker vi personer som vill bli umgängesstöd där barn ska träffa den föräldern de inte bor tillsammans med.

Kanske är du pensionär och har jobbat som förskollärare, lärare eller har erfarenhet av socialtjänst i någon form. Det viktiga är att du har förmågan att kunna rapportera skriftligt hur umgänget har gått. Du behöver även ha ett gott omdöme, då uppdraget även innebär att man ska kunna hantera en situation där man kan behöva avbryta umgänget.

Uppdraget pågår även på helgtid. Uppdragen sträcker sig mellan 3 månader och cirka ett år och brukar innebära två umgängestillfällen i månaden, mellan två och fyra timmar per gång, men det kan variera. Uppdraget är arvoderat.

Låter det intressant? Skicka då en intresseanmälan till:

Linnéa Enoksson, 08-555 014 91 linnea.enoksson@nykvarn.se eller
Farzana Khan, 08-555 011 12 farzana.kahn@nykvarn.se

Senast uppdaterad 2024-02-05 04:29

Dela sidan

Senast uppdaterad 2024-02-05 04:29

Dela sidan