Nykvarns kommun

Torsdag den 18 april är det äntligen dags för årets näringslivsgala! Tillsammans hyllar vi Nykvarns framgångsrika företagare.

Välkommen till en fullspäckad galakväll på Vidbynäs gård där vi hyllar Nykvarns framgångsrika företag. Kvällen bjuder på mingel, mässa, prisutdelningar och överraskningar. Årets konferencier är nykvarnsbon, sångerskan och företagaren Karolina Fredriksson.

När? Torsdag 18 april
Tid?
Kl. 17-22 (kl. 17-18 är det mingel och vid kl. 18 startar kvällens program)
Var? Vidbynäs gård

Biljettpriset är 995 kronor (+ moms) och inkluderar en fullspäckad galakväll med bubbel, mingel och mässa, trerätters middag, underhållning, prisutdelningar, överraskningar och en inspirationsföreläsning – allt med ett starkt lokalt fokus.

Säkra dina biljetter till galan senast 1 april, antalet platser är begränsat. Galan arrangeras av Nykvarns kommun i samverkan med Nykvarns företagareförening, Företagarna Nykvarn-Södertälje, Nyföretagarcentrum, Nybo, LT, Catena, Kilenkrysset och Veidekke industri.