Nykvarns kommun
Placeholder

Vilka ska få Nykvarns föreningspriser 2023? Nu är det dags att nominera kandidater.

Det lokala engagemanget är stort hos föreningar och ledare i Nykvarn. För att lyfta det delar Nykvarns kommun ut föreningspriser i tre olika kategorier. Priset delas ut på Nykvarnsdagen och nu är det dags att nominera den eller de du tycker har bidragit med det lilla extra under 2023.

Känner du någon ledare som under jobbat nytänkande och som ser och uppmärksammar alla utövares olika kompetenser, erfarenheter och förmågor? En eldsjäl som skapar trygga miljöer genom dialog och samverkan? Eller kanske en förening som utvecklar det lokala samhället till det bättre?

Här är de tre kategorierna du kan nominera i:

  • Årets ledare
  • Årets eldsjäl
  • Årets förening

Sista dagen att nominera till föreningspriserna är den 10 april.