Nykvarns kommun

Michael Hillstedt och Helen Råström, årets pristagare på näringslivsgalan. Foto: Liza Simonsson

Michael Hillstedt, vd på Hillstedts, är årets företagare. Igår tog han emot utmärkelsen vid årets sprakande näringslivsgala på Vidbynäs gård.

Biljetterna var så gott som slut redan första veckan och stämningen var hög när ett 100-tal gäster igår samlades till kommunens näringslivsgala på Vidbynäs gård. Mat, musik, underhållning, inspiration och nätverkande under ledning av årets konferencier Karolina Fredriksson stod på programmet. Och förstås årets företagspriser som för sista gången delades ut av Nykvarns företagareförening.

Det prestigfyllda priset som årets företagare gick alltså till Michael Hillstedt, som driver skyltföretaget Hillstedts AB "med god lönsamhet, ett starkt varumärke och med stort engagemang". I motiveringen heter det vidare att företaget är "ett tryggt val för stora som små". Även Michael Hillstedts sociala engagemang lyftes - företaget stöttar flera idrottsföreningar, inte minst Nykvarns innebandyförening Steelers

- Det känns stort och ärofyllt och ett bevis på att vi lyckats få våra kunder att synas, konstaterar han själv.

Utmärkelsen årets möjliggörare gick till Helen Råström från gruppen Aktiv fritid, som bland annat arrangerat aktiviteter vid Hökmossbadet.

”Hon har ett stort engagemang, positivitet och intresse för folkhälsa där hon arrangerat flertalet aktiviteter för att få kommuninvånare att komma ut och röra på sig”, heter det i motiveringen.

Kommunens näringslivsutvecklare Isabell Kilström är mycket nöjd med kvällen.

- Det är roligt att se det starka engagemang som finns bland företagarna i kommunen. Alla bidrog till att göra det här till en fantastisk kväll. Vi är tacksamma för alla som var med, inte minst våra huvudpartner som gjorde det möjligt, säger hon.