language
Nykvarn kommuns logga
Kontakt

Var med och nattvandra

Kommun och politik

Vuxna i Nykvarn står bakom satsningen, med stöd från Nykvarns kommun.

Vill din förening eller ditt lag skapa trygghet och öka medvetenheten kring trygghet hos skolungdomar? Var med och nattvandra i år!

Nattvandrarna finns till för att ungdomar ska känna sig trygga på kvällarna. De vuxna blir någon att prata med i förtroende, som inte tillhör skola eller föräldrarollen, någon som kan hjäla till att slå larm om det skulle hända något. Trygga ungdomar skapar trygga vuxna, så nattvandringen gynnar alla.

Möjligheten att nattvandra erbjuds genom föreningen Vuxna i Nykvarn och de föreningar eller lag som deltar får ersättning. Just nu finns det två tillfällen tillgängliga under året; midsommarafton och nyårsafton. Ersättningen för de båda tillfällena är 2000 kr.

Nattvandringen ska ske mellan kl. 19-24 och minst fyra vuxna behöver delta.

För mer information och anmälan, kontakta anders.ahl@soderbyfriskola.se

Senast uppdaterad 2024-06-11 09:46

Dela sidan

Senast uppdaterad 2024-06-11 09:46

Dela sidan