language
Nykvarn kommuns logga
Kontakt

Har du koll på ditt nya postnummer?

Bygga, bo och miljö

I våras ändrades ett antal postnummer i Nykvarn. Tillhör du ett av de omkring 600 hushåll som berörs?

Varje år ändrar PostNord ett antal postnummer i Sverige för att förenkla posthanteringen för sorterare och brevbärare. I år påverkades alltså Nykvarn som fick ett nytt postnummer.

Det nya postnumret 155 37 gäller 386 hushåll som tidigare har haft postnumret 155 30. De adresser som berörs finns på Fasanvägen, Fredriksbergsvägen, Fredrikshill, Gammeltorpsävgen, Järnavägen, Järpvägen, Lundavägen, Morkullsvägen, Mossvägen, Orrspelsvägen, Orrvägen, Parkvägen, Rapphönsvägen, Ripvägen, Salladsvägen, Skogsvägen, Tallbacksvägen, Tjusarstigen, Tjäderspelsvägen och Ugglevägen.

Samtidigt har 216 hushåll fått byta från postnummer 155 34 till 155 36. Det gäller adresser på Champinjonvägen, Grönstensslingan, Järnavägen, Kremlavägen, Kvartsvägen, Malmlidsvägen, Malstensslingan, Mejselvägen, Musseronvägen, Rudkällavägen, Sandstensslingan, Slipstensvägen, Taggsvampsvägen och Tryffelvägen.

Påverkas du av ändringen? Se alla adresser på PostNords hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad 2024-06-14 09:20

Dela sidan

Senast uppdaterad 2024-06-14 09:20

Dela sidan