language
Nykvarn kommuns logga
Kontakt

Säsongspremiär för podden Nykvarnslivet

Uppleva och göra

I sommarens sex avsnitt bjuds det på mycket skratt, men också en hel del allvar, när den eminente programledaren Max Landergård speglar Nykvarnslivet. Hur gick det till när Nykvarn grundades för 25 år sedan och hur ser kommunen ut idag?

Podden Nykvarnslivet sände sitt första avsnitt någonsin förra sommaren och är nu tillbaka igen. Ämnen som identitet, drömmar, fördomar och kultur tas upp och inte minst bjuds det på anekdoter och minnen, men även lite finsk reggae. Med ett övergripande tema av kommunens 25-årsdag blickar vi både bakåt och framåt tillsammans med nya gäster varje vecka.

Först ut är ingen mindre än ja-generalen och kommunstyrelsens första ordförande: Christina Berlin.

Ett nytt avsnitt släpps varje onsdag på Spotify Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. från och med idag till och med vecka 31.

Senast uppdaterad 2024-06-26 08:38

Dela sidan

Senast uppdaterad 2024-06-26 08:38

Dela sidan