Nykvarns kommun

På föräldrastödsutbildningen ABC, Alla Barn i Centrum, får du som förälder vara en del av en grupp som utbyter tankar och erfarenheter kring föräldraskapet. Här kan du göra en intresseanmälan för att delta i utbildningen.

Placeholder

Du som förälder är en del av en grupp på ungefär tio föräldrar. På träffarna får du konkreta tips för att underlätta din vardag hemma och du får möjlighet att diskutera och utbyta egna tankar och erfarenheter med andra föräldrar. Här kan du läsa mer om Alla Barn i Centrum. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Utbildningen är kostnadsfri och pågår under åtta veckor varav fyra grupptillfällen. Varje tillfälle är två och en halvtimme långt och leds av utbildade gruppledare. Vi håller till på Mikael Wincklers väg 9.

Anmälan är stängd för vårens kurser 2023, men du kan redan nu anmäla intresse till höstens kurser. Skicka din anmälan via formuläret nedan.

Sista anmälningsdag är 30 augusti. Antalet platser är begränsade. När du fått en plats kommer du att bli kontaktad av en gruppledare på ABC.


Kontakta oss