Nykvarns kommun

Här kan du lämna synpunkter och klagomål inom vård och omsorg.

Synpunkt och klagomål

Har du synpunkter på vår verksamhet och service? Berätta det för oss genom att fylla i formuläret längre ner på sidan. Dina synpunkter är viktiga för oss och bidrar till att vi blir bättre.

Din synpunkt kommer att skickas vidare till den verksamhet det gäller. Om du vill kan du vara anonym. Om du vill ha ett svar från oss, behöver du lämna kontaktuppgifter till dig.

Offentlighetsprincipen

Enligt lagen är sådant du skickar till oss en så kallad allmän handling. Detta betyder att sådant du skickar till oss kan även läsas av andra. Om det du skickar till oss innehåller sekretess, kommer dessa uppgifter inte lämnas till andra. Vi har även ansvar att inte sprida dina personliga uppgifter till andra. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Obs! Gäller det missförhållanden eller risk för missförhållanden så har Vård- och omsorgskontoret skyldighet att göra en anmälan, utreda och följa upp enligt socialtjänstlagen.

Klicka på start för att ta dig till rapportformuläret. Efter inskickad rapport så kommer du få ett rapportnummer se till att komma ihåg det så har du möjlighet att följa det via rapportstatus.