Nykvarns kommun

Vattenläcka vid Anunds väg

Uppdatering torsdag 14 september kl. 11.30: I morgon, fredag, ska läckan lagas. Därför stängs vattnet av kl. 8.00 för de hushåll som berörs. Vattnet är sedan avstängt hela fredagen. Passa på att fylla egna vattendunkar i dag så att det räcker under morgondagen.

För den som behöver ytterligare vatten ställs två vattentankar upp i dag. En tank placeras vid korsningen Anunds väg/Haglunden. En på Tjusarstigen, vid föreningen Tallbacken, intill Björkestahallen.

Totalt berörs ungefär 65 hushåll av avstängingen. Alla boende får skriftlig information i brevlådan.


Ursprungligt meddelande: En vattenläcka har uppstått på Anunds väg i centrala Nykvarn. Flera hushåll i närområdet påverkas antagligen av läckan. Felet ska åtgärdas under dagen. Vattnet för hushåll i området stängs troligen av under dagen. Exakt när och hur länge är än så länge inte känt.

Vi uppdaterar informationen under dagen.