Vart kommer man när man dör? Vad blir man i nästa liv? Inte blir man väl en pipande varmkorv?!
Med humor, sång och musik funderar David Mjönes från Pygméteatern över de stora livsfrågorna.

På ett roligt och fantasifullt sätt tar vi oss an de stora existensiella frågorna. För små som för stora. Vad händer på en begravning? Var finns själen? Hur ser Gud ut? Om hon nu finns, vill säga. Vad blir man i nästa liv? En blomma? En älg eller en ängel? Kanske en stjärna på himlen? Inte blir man väl en pipande varmkorv?!!

Rekommenderad ålder: 4–9 år.

Vi ser gärna att barn får sällskap av en trygg vuxen på alla våra barnföreställningar! Stora och knepiga frågor kan vara extra kluriga för en liten person att förstå helt själv.

Senast uppdaterad 2023-10-30 07:17

Qulturum Nykvarns bibliotek

torsdag 2 nov 14:00 - 15:00

Fri entré. Biljetter bokas via formuläret nedan eller hämtas på biblioteket från 19 oktober.

Senast uppdaterad 2023-10-30 07:17