Tre sensommarkvällar med utomhusbio under bar himmel i Folkets park.

På duken visas både filmer för stora och små. Så fyll picknickkorgen med det favorit biogodiset, packa en mysig filt att svepa om kroppen när aftonbrisen gör sig påmind och ta med en egen brassestol om så önskas.

Enklare fika kommer finnas att köpa på plats från PRO Turinge. Varmt välkommen!

Filmvisning i Folkets park 31 augusti, 6 september samt 7 september.

Kl. 18.00

Kl. 20.00

Lily & Morris – vänner för evigt

Rekommenderad ålder: Från 5 år

Ninja baby

Rekommenderad ålder: Från 11 år

104 min. Tal: norska Text: svenska

En film om två dödsfiender - den lilla musen Lily och räven Morris, som efter en olycka möts i djurhimlen. De förlorar sina naturliga instinkter och blir bästa vänner. Tack vare vänskapens kraft kan de övervinna det som först verkar vara omöjligt.

Rakel har en massa planer för sitt liv, ingen av dem innefattar att bli mamma. Så när hon upptäcker att hon är gravid vänds hennes tillvaro minst sagt upp- och ner. Att bebisen inom henne dessutom envisas med att ha egna åsikter gör inte saken lättare. Nu måste hon få ordning på tillvaron, något som inte är Rakels bästa gren.

Senast uppdaterad 2023-08-14 05:11

Folkets park