Invigning av bokautomaten i Furuborghallen

Nykvarns allra första bokautomat finns i Furuborghallen, strax innanför entrén. Nu är det äntligen dags för invigning!

Furuborghallen har blivit med en bokautomat!

En bokautomat är som en godisautomat, när du är extra sugen på något bra att läsa så går du till bokautomaten och lånar en bra bok!

Välkommen på invigning onsdag 18 oktober

12:45 – 13.20 Uppträdande: Den magiska lådan - Ett musikäventyr med avstamp i böckernas värld!
En mystisk trollkarl dyker upp med en väldigt stor väska, och tillsammans med barnen ger vi oss ut över hav och land. Med sig har hon ett antal böcker, som utgör den råda tråden i det musikaliska äventyret.
Föreställning för barn från 4 år.

13.20 Invigning av bokautomaten av kultur- och fritidsnämndens ordförande Maria Salberg.

Varmt välkommen!

Senast uppdaterad 2023-10-17 09:03