Nu vill vi återigen bjuda in dig som är kulturutövare och kulturengagerade i Nykvarn till Kulturforum i Qulturum sländan. Det blir två timmar med inspiration, dialog och information.

Den 18 december kl. 17.30-19.30 vill vi återigen bjuda in till Kulturforum.

Vi kommer bland annat att berätta om riktlinjerna för kultur, fritid, idrott och friluftsliv som antagits av kultur- och fritidsnämnden och som vissa av er var med och tog fram i maj. Vi kommer också prata om fortsatta kulturträffar och hur vi kan skapa gynnsamma dialoger i framtiden.

Sprid ordet!
Vi ser gärna att en bredd av kulturuttryck representeras på dessa träffar. Tipsa kompisar och kollegor som spelar musik, som älskar teater, som dansar eller utövar någon annan kreativ konstform om den här träffen.

Vi bjuder på kaffe, mackor och pepparkakor.

Det är en öppen träff men vill du ha kaffe och macka behöver du anmäla dig senast söndag den 10 december. Anmäl dig i webbformuläret nedan.

Varmt välkomna!

Senast uppdaterad 2023-11-06 01:02