Barnteater: Tidfri/Lasten teatteri: Aikavapaa

Atlas har rymt. Alla föräldrar i hela världen verkar helt beroende av olika kalendrar och scheman, medan Atlas inte ens kan klockan. Vad gör de vuxna av all sin tid eftersom de alltid verkar ha slut på den?

TIDFRI är en tvåspråkig föreställning om att vara trött på att passa tider och ständigt ha bråttom. Genom ett pågående rymningsförsök, en magisk ryggsäck full med överraskningar och nyskapad musik bjuds barnen in att tillsammans med Atlas resa genom både ilska och eftertanke — och fantisera om vad som skulle hända om de plötsligt lyckades stanna tiden. Föreställningen ges på både finska och svenska.

Längd: ca 30 min
Målgrupp: 5-10 år & familjepublik

-------------------
Uusi Teatteri esittää esityksen Aikavapaa ruotsiksi ja suomeksi. Näytelmä on suunnattu 5–10-vuotiaille lapsille aikuisen seurassa.

Teatteri on ilmainen, mutta paikka on varattava. Tämä tehdään joko alla olevan verkkolomakkeen kautta tai paikan päällä kirjastossa.

Teatern är gratis men man måste boka plats. Det gör man via webbanmälan nedan eller på plats i biblioteket.

Senast uppdaterad 2024-02-22 01:52

Qulturum sländan, Centrumvägn 26