Barnföreställning- Jag är som skogen fast annorlunda

En interaktiv föreställning där barn (4-7 år) genom ljud, rörelse och berättande får upptäcka och undersöka skogens hemligheter i en skogsglänta.

Jag är som skogen fast annorlunda börjar med att publiken samlas vid Turingeledens start för att gemensamt gå till en skogsglänta. Tre dansare leder barnen genom upplevelsen i skogen där en ljudatmosfär omfamnar barnen. Genom rörelse och lek får barnen undersöka platsen på ovanliga sätt och finna nya perspektiv på naturen och skogens skatter.

Tvår föreställningar: En kl.10.00 och en kl.13.00.

Hela föreställningen spelas utomhus i skogen. Klädsel efter väder! Vi rekommenderar stövlar och långbyxor, och regnkappa om det regnar.

Anmälan till föreställningen som börjar kl.10.00. En unik anmälan skickas in för varje person som vill se föreställningen.

Anmälan till föreställningen som börjar kl.13.00. En unik anmälan skickas in för varje person som vill se föreställningen.

Senast uppdaterad 2024-01-26 11:54

Turingeleden, Parkera vid Vidbynäs golfklubb och gå till fots till Turingeleden (Knappa in följande i din kart-app för att hitta rätt; 59.203601, 17.441171 )

lördag 4 maj 10:00 - 14:00

Fri entré. Biljetter bokas i Nykvarns kommuns evenemangskalender från den 19 april.

Samarbete mellan Nykvarns kommun, Arena Baubo, Region Stockholm samt Friluftsfrämjandet i Södertälje

matilda.backholm@nykvarn.se

Senast uppdaterad 2024-01-26 11:54