Information till partier inför EU-valet

Informationsmöte för politiska partier som planerar aktiviteter i kommunen inför valet till Europaparlamentet.

Politiska partier som planerar delta i valet till Europaparlamentet i juni är välkomma på ett informationsmöte med kommunens valkansli.

Vilka skyldigheter har kommunen när det gäller valsedlar? Hur överlämnar partiernas representanter valsedlar till valnämnden? Det är några av de frågor som tas upp. Valkansliet informerar också om var vallokalerna finns och när förtidsröstningen är öppen. Du får även veta vilka regler som gäller för utdelning av valsedlar och för partipolitiskt kampanjarbete vid val- och röstningslokalerna.

Varje parti kan delta med upp till två personer.

Anmäl er senast den 18 mars till val@nykvarn.se. Ange parti och namn på den/de person(er) som tänker delta.

Mer om vad som gäller för de politiska partierna

Senast uppdaterad 2024-03-14 10:14

Mötesrum Yngern på plan 0, kommunhuset, Centrumvägen 24 A.

onsdag 20 mars 18:30 - 19:30

Gratis. Föranmälan krävs.