Ann-Christin Högnabba - Föreläsning: Att leda sig själv

Är du en kulturproducent, frilansare eller projektledare - inofficiell eller formell? Är du entreprenör och din egen chef? Då är du varmt välkommen att delta i en inspirerande föreläsning med Ann-Christin Högnabba. Låt dig inspireras och ta del av spännande insikter!

Ann-Christin delar med sig av sina erfarenheter av att utveckla verksamhetsidéer och konstnärlig identitet, samt att projektleda sig själv. Hon kommer även lyfta fenomenet att vara sin egen chef och hur det ska fungera med ens privatliv. Med en gedigen akademisk bakgrund inom culture managment och företagsekonomi, samt en imponerande karriär som operasångare, producent, librettist och kulturentreprenör, kommer hon både inspirera och ge dig konkreta verktyg. Oavsett om du är näringsidkare eller kulturaktiv, kommer du att gå från denna föreläsning med nya insikter och intressanta perspektiv.

Nykvarns kommun bjuder in dig att delta kostnadsfritt. Varmt välkommen att anmäla ditt deltagande nedan!

Senast uppdaterad 2024-01-30 04:20

Qulturum sländan