Nykvarns kommun

Nu är vinnarna av Nykvarns föreningspriser 2022 utsedda.

Placeholder

Årets förening

Nykvarns innebandyförening

Nykvarns innebandyförening har drivits på med flera eldsjälar som ledare av olika slag. Föreningen gör stora framsteg på herrsidan med att lag går upp till nästa serie, inte minst sagt herrlaget som gör det historiska att gå upp i Sveriges högsta liga, SSL, men det görs också framsteg på damsidan med nyskapat lag i division 2 som tagit in äldre spelare som startat ett lag med de yngre, men också ett lag i division 1 som också med samma lag spelar i Juniorallsvenskan och lyckades ta sig till innebandyfesten. Många yngre lag som visar god potential till att lyckas väldigt bra i föreningen. Det finns en fin framtid i Nykvarns innebandyförening.

Årets ledare

Anki Lindén

Anki gör allt och ännu mer för New Mill FC och för tjejerna och tjejfotbollen. Hon är alltid på träningen oavsett väder, tid eller hur många som delta. Hon ger tjejerna det lilla extra som gör att de spelar och fortsätter med fotbollen fast de har flyttat, börjar jobba lite här och där eller egentligen tänkt slutar med fotbollen. Anki är lika entusiastisk och engagerade med 5-åringar som med 15- eller 50-åringar. Hon ger järnet HELA tiden. Och allt detta gör Hon på sin fritid, på helgerna, ja- Hon ta t o m semester för att åka på cup eller för att vara med tjejerna.

Årets eldsjäl

Sofie Johansson

Sofie är en omtänksam, snäll och generös person som alltid bryr sig om sin omgivning. Hon är aktiv i diverse föreningar i Nykvarn Scouterna, fotboll och innebandy där hon ställer upp som både ledare och tränare. Det är fint att se hur hon brinner för barnens bästa, hjälper i alla situationer och värnar om att alla ska ha det bra och roligt. Sena kvällar och tidiga mornar står hon och förbereder övningar, material och aktiviteter. När något barn behöver tröst så finns hon alltid där och hjälper till och stöttar. All tid, energi och engagemang som Sofie lägger ned i Nykvarn på diverse sätt är ovärderliga. Jag är så tacksam och glad för allt hon gör, tänk om vi hade fler som henne. Tack Sofie!

Kontakta oss