Nykvarns kommun

Vad sägs om konferensanläggningar i världsklass eller att bo på Yngerns enda flytande flotell? I Nykvarns hittar du flera olika boendemöjligheter.

Bommersvik hotell och konferens

Placeholder

Vid sjön Yngern ligger Bommersvik, med egen badstrand och badklippor. Hos Bommersvik finns förutsättningarna för en aktiv konferens eller semester i en rofylld naturnära miljö. Hyr en stuga, en stor villa med självhushåll eller bo kvar i de nyrenoverade hotellrummen. Har du husbil eller husvagn? På Bommersvik finns även ställplatser.

På Bommersvik hittar du även utmärkta lokaler för bröllop och fest!
Läs mer på Bommersviks hemsida » Länk till annan webbplats.

Turingestugan

Placeholder

Mitt emot Vidbynäs Golf Club ligger Turingestugan – Ett pensionat i miniformat. I historisk miljö finner du ett charmigt boende med övernattningsmöjligheter för upp till sex personer. Här finns ett fullt utrustat hus med bubbelbadkar för två. Hundar är välkomna att övernatta i stugan.

Intill Turingestugan finns även ett tiny house på hjul för två personer.
Läs mer på Turingestugan hemsida » Länk till annan webbplats.

Myssjö gård

Placeholder

Övernatta på Yngerns enda flytande flottell, sov i ett svävande trädtält eller bo i timmerstugan på gården. Myssjö gård erbjuder unika boenden och inspirerar till att uppleva naturen off-grid på ön Myssjö och sjön Yngern.

Vill du bjuda in till fest eller bröllop? Gårdens lada är nyrenoverad och rymmer 70 personer.
Läs mer på Myssjö gårds hemsida » Länk till annan webbplats.

Björkgårdens vandrarhem

Placeholder

På Björkgården finns möjlighet till självhushåll och boende i vacker miljö. Här är även husdjur välkomna!

Läs mer på Björkgårdens vandrarhem » Länk till annan webbplats.

Vidbynäs Gård

Placeholder

Här kan du både konferera och gifta dig i en anrik miljö. Hotellet erbjuder ett generöst boende i enkelrum, dubbelrum eller sviter. Njut av lugnet i omgivande natur, gå en golfrunda på närbelägna Vidbynäs Golf Club. Länk till annan webbplats.

Läs mer på Vidbynäs Gård & Konferens hemsida » Länk till annan webbplats.

Turinge hotel

Placeholder

Turinge hotel är beläget 5 minuter från Nykvarns centrum med bil och ett stenkast från Vidbynäs golfbana. De erbjuder ett skönt och smidigt boende som de kallar "modern countryside" med tre olika rumstyper.

Hos Turinge hotel finns möjlighet till konferenslokal för runt 30 personer.
Läs mer på Turinge hotels hemsida » Länk till annan webbplats.

Larssons lada

Placeholder

Njut av en lyxigare campingupplevelse i smakfullt inredda glampingtält hos Larssons lada. Här sover du i riktiga sängar och har tillgång till både dusch och toalett. Frukosten serveras i caféet och du kan också boka en picknicklåda att avnjuta under bar himmel. Även hundar är välkomna att följa med och på caféets meny finns bland annat tapastallrik och glass till fyrbenta följeslagare.

Läs mer på Larssons ladas hemsida » Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.