language
Nykvarn kommuns logga
Kontakt

Elfel bakom släckt vattentorn

Pågående

Uppdatering 28 mars: Den trasiga lampan är bytt. Däremot återstår två lampor som inte fungerar. Elektriker måste återkomma till tornet med annan mätutrustning för att hitta felet.

Uppdatering 16 februari: Elektriker har varit på plats och upptäckt en trasig lampa. Lampan kommer att bytas ut av elektriker, tillsammans med företaget som programmerar belysningen. Under tiden den trasiga lampan är urkopplad kommer vattentornet att lysa, bortsett från tre lampor i tornets övre del.

Uppdatering 8 februari: Felsökning av belysningen på vattentornet påbörjas den 16 februari. Först därefter kan vi lämna en prognos på hur lång tid en reparation beräknas ta.

Ursprunglig text: Ett elfel har gjort att belysningen på vattentornet inte fungerar för närvarande. Elektriker är bokad och har fått tillstånd att utföra arbetet - alla som ska in vid vattentornet måste ha säkerhetstillstånd eftersom tornet är skyddsobjekt. Företaget som programmerar belysningen ska assistera med felsökningen.

Senast uppdaterad 2024-03-28 09:32

Dela sidan